Privatpersoner

Plats

Fotograferingen kan ske antingen inomhus hos er, i min studio eller utomhus, allt efter era önskemål.

Vid fotografering av bebis/nyfödd så rekomenderas inomhusfotografering. Även porträtt fungerar bra att ta inomhus. Vid inomhusfotografering hos er så tar förberedelserna lite längre tid då det ska monteras blixtar och ev. bakgrund.

Vid t.ex. familjefotografering så kan bilderna tas både utomhus och inomhus. Fotograferingen utförs mestadels kvällar och helger och skulle t.ex vädret vara dåligt så bokar vi bara om tiden eller hittar en bra plats i skydd från regnet.

Har ni önskemål om någon speciell plats för fotograferingen, eller någon rekvisita som ni gärna vill ha med, så är det inga problem.

 

 

Kläder

För bästa resultat av er fotografering, tänk på att undvika kläder med fint mönster, stora tryck eller starka färger. Om ni är flera i bilden, försök att matcha färgerna då det ger ett mer harmoniskt intryck.

 

Leverans

Ca 7 dagar efter fotograferingen får ni en länk till ett webgalleri där ni enkelt kan välja ut de bilder ni vill ha. Lätt redigering av bilderna ingår i priset. De högupplösta bilderna är ca 7000 pixlar på den längsta sidan vilket betyder att ni kan framkalla bilder på över 50x70cm med högsta kvalité.

 

Företag

Plats

Produktfotografering sker i min studio. Vid större produkter som ej rymms i studion så kommer vi fram till en lösning tillsammans. Kontakta mig gärna för en kostnadsfri offert.

Personalfoto kan ske antingen hos er eller i min studio.

Jag hjälper även er mäklare med fotografering av bostäder så att objektet visas från sin bästa sida. Att använda sig av proffsiga bilder ökar antalet besökare på visningarna.